Mode sandalen zomer 2022

Bij avarcas.com weten we dat jullie allemaal van mooie zonnige dagen, lichte zomermode en de energie van levendige kleuren houden. Maar we weten ook dat je vooral van trendy sandalen houdt. Zelfs als je al enkele tientallen van de nieuwste schoenen in je garderobe hebt, kun je niet anders dan verliefd worden op dat nieuwe model dat je in de etalage van je favoriete winkel hebt gezien of op dat Instagram-profiel dat je niet kunt stop met volgen.

Zoals elk jaar stellen we ons ook in 2022 dezelfde vragen over trends in damessandalen. Daarom hebben we er bij avarcas.com aan gedacht om u enkele tips te geven om het u dit seizoen gemakkelijk te maken.

Wat voor soort sandalen moet ik deze zomer 2022 dragen?

Het eerste waar je duidelijk over moet zijn, is dat onze nieuwe collectie sandalen vol verrassingen zit. Het is niet zomaar een collectie, want we hebben hem met een bepaalde gedachte ontworpen, en we zijn ervan overtuigd dat de zomer van 2022 een bijzondere zomer voor jullie allemaal zal worden.

Omdat we allemaal het beste van onszelf hebben gegeven zodat we deze zomer weer met onze vrienden kunnen genieten van een zonsondergang, weer kunnen pronken met onze beste versie en vooral weer kunnen dansen tot onze voeten pijn doen. Een zomer als deze verdient de beste damessandalen.

In alle jaren dat je in de modewereld bent geweest, heb je een grote verscheidenheid aan meningen gehoord. Dat als het beste schoeisel voor de zomer de slippers van je leven zijn, dat als het het beste is om te kiezen voor een paar eenvoudige espadrilles en - natuurlijk - er geen tekort is aan degenen die schoenen met hoge hakken als de beste optie beschouwen.

Welnu, we weten allemaal dat, als er damessandalen zijn die de zomer beter oproepen en vertegenwoordigen dan enig ander type schoeisel, dat zonder twijfel Menorcaanse sandalen zijn. Geen enkel ander schoeisel geeft u zowel eenvoud als elegantie, comfort en design. Een klassieker die nooit uit de mode raakt.

Welke sandalen mag ik deze zomer 2022 niet missen?

Met de komst van mooi weer en de zon , wie droomt er niet van om op een terras of op het strand te wandelen met mooie sandalen. We raden u aan al onze nieuwsaanwinsten te bekijken, uw nieuwe zomermetgezellen wachten zeker op u.

Laten we eens kijken naar onze beste sandalenkandidaten voor deze zomer van 2022.

Laten we beginnen te praten over een van onze geweldige klassiekers, het model Cavalleria. Omdat het een veelzijdig, lichtgewicht model is, 100% gemaakt met natuurlijke materialen en het vakmanschap van een made in Spain kwaliteit.

Als je je afvraagt hoe je de leerkleur van deze fantastische damessandalen deze 2022 kunt combineren, volgen hier enkele praktische tips.

Denken aan deze platte sandalen is denken aan comfort tijdens het lopen. En als we daar de zomer aan toevoegen, is het alsof we ja zeggen tegen alle projecten die het seizoen ons brengt; Daarom presenteren we ze bij onze favorieten.

Dit eenvoudige model is ideaal voor strandjurken, maar ook voor hemdjurken, omdat het je look een andere touch geeft. Een eenvoudig en pakkend model.

Een andere van onze weddenschappen op modieuze damessandalen in 2022 zijn onze Menorcaanse sandalen Turqueta.

Deze avarcas kunnen misschien heel klassiek zijn, maar hier is ons voorstel voor een alternatieve outfit. Ga op zoek naar die witte strapless blouse die je ongedragen in de kast hebt gelaten en combineer hem met een beige skaterrok. Je zult er jeugdiger dan ooit uitzien op dat feest aan zee.

Hier zijn ook enkele voorbeelden en tips, zodat udeze zomer uw nieuwe turquoise sandalen kunt combineren. Geloof ons, turquoise is een kleur die je bij elke gelegenheid kunt combineren. Combineer ze met zwart en wit, met aardetinten, met denim, met een turquoise overhemd, met koraalroze of met meer levendige kleuren.

Nog gewaagde sandalen voor de Fashion Victims 2022?

Iedereen weet dat je niet iemand bent die kleding draagt die door je moeder is uitgekozen, en dat je ook niet dezelfde kleding draagt die je zus meer dan 10 jaar geleden droeg. Zo ben je niet, je wilt met je tijd meegaan; tot het laatst gekleed, met modieuze sandalen in 2022.

Je wilt dat anderen je zien stralen, maar dat niet alleen, je wilt vooral jezelf zien schitteren als sterrenstof.

Je beste versie voor de komende zomer zal te maken hebben met je kapsel, kleding, accessoires, de kleur van je huid en je nieuwe sandalen! Er zijn geen tweede kansen voor een eerste indruk.

Voor jou - die dolgraag de meest up-to-date van allemaal wil zijn - hebben we het model Selva luipaard print. En ja, ik weet dat je nu denkt: ik hou van deze sandalen voor deze zomer 2022, maar hoe kan ik ze combineren? Maak je geen zorgen, bij avarcas.com helpen we je graag, zodat je altijd kunt pronken met je modieuze sandalen. Hier geven we je enkele tips om je luipaardsandalen te combineren.

Er zijn critici van luipaardprint, maar de realiteit is dat deze stijl in de vorige eeuw modieus werd gemaakt door de pin-up Bettie Page , waardoor het werd geassocieerd met sexy en rebelse vrouwen. Later, in de jaren 50, stelde Christian Dior een meer "chique" versie voor met jassen met luipaardprint. Hij was ongetwijfeld geïnspireerd door haar muze Mitzah Bricard, die nooit de deur uit ging zonder haar luipaardjas.

Dus deze zomer 2022 weet je het al. Haal die spijkerbroek of de rode jurk die je nooit draagt, want met deze damessandalen wordt ze de koningin van de zonsondergang met je vrienden.

Houd onze berichten op avarcas.com in de gaten, we zullen u nieuws en informatie blijven aanbieden, zodat u kunt blijven pronken met uw beste versie. 

Oudere berichtgeving Nieuwer bericht