Hoe zilveren sandalen combineren?

Laten we onszelf niet voor de gek houden: we houden van alles wat blinkt! Zeker als het om schoenen gaat. We hebben het niet over die schoenen met pailletten en glitters, maar over schoenen die zijn ontworpen met een prachtig metallic leer en proberen met zilveren reflecties.

Dit zomerseizoen 2022 is de nieuwste trend metallic leer. Of het nu platte sandalen of sandalen met hak zijn, metallic leer laat onze voeten glanzen dankzij de zilverlak.

Maar welke look moet ik dragen met zilveren sandalen zonder een blingbling-freak te worden? Van avarcas.com willen we u 3 van onze beste modellen zilveren sandalen presenteren. Dit omvat zilveren feestsandalen en zilveren platte sandalen.

Allereerst moet je proberen met heldere en kleurrijke tinten of pasteltinten om te contrasteren met de zilveren reflecties. Je kunt je sandalen combineren met een minirok met bloemenprint (voor een landelijke stijl); een chiffon rok (lang of kort); een hemdjurk; een lange jurk met een gesmokte taille om die rondingen te accentueren die jou uniek maken; wijde, vloeiende broek (type linnen broek); 7/8 zwarte jeans (voor een rocker-look); jeggings met een zijden blouse of een herenoverhemd met riem; een jumpsuit of korte jumpsuit; een rokkostuum of een broekpak (voor een sobere en chique look). Probeer ook met accessoires (sieraden, tassen) om de zilvertinten te herinneren en je look opnieuw te bevestigen .

Welke modellen zilveren sandalen mag jij deze zomer 2022 niet missen?

Allereerst een van de grote favorieten, ons Mitjana -model. Dit zijn zilveren Menorcaanse damessandalen, de nieuwste trend. En het is dat de zilveren sandalen deze zomer kapot gaan.

Deze zilveren sandalen kunnen je helpen bij meer speciale gelegenheden zoals een bruiloft, of gewoon om er sexyer uit te zien op een date, de combinatie van een rode jurk en zilveren sandalen is ideaal.

Het zijn twee zeer felle kleuren die de aandacht trekken en elke look glans geven; ze staan altijd goed bij alle vrouwen. Durf een paar mooie zilveren schoenen te associëren met je favoriete rode jurk, en je zult alle ogen op je zien. Jij wordt de koningin van het feest!

Op de tweede plaats, nog een van de grote favorieten, ons Pregonda -model. Dit zijn platte zilveren sandalen, erg modieus. En het is dat deze zilveren sandalen een ander eremodel zijn voor deze zomer van 2022.

Ons voorstel is om het te combineren met denim kledingstukken, aangezien het een basis kledingstuk is dat werkt met de kleur zilver. Je kunt kiezen voor een donkerblauwe kleur of een lichtere denim.

Dit seizoen vinden we denim in talloze kledingstukken, niet alleen in lange broeken of shorts, maar ook in jurken, rokken, jassen en overhemden, die je kunt associëren met prachtige zilveren sandalen voor je meest casual looks.

Ten slotte presenteren we ook een uniek en speciaal ontwerp voor kinderen, ons Pastisset -model. Dit zijn zilveren sandalen die perfect zijn voor uw kinderen om te schitteren, de nieuwste sensatie.

Zeer modieus sinds de futuristische stijl weer opdook. Zilver wordt ook beschouwd als een neutrale tint in het palet met koele huidtinten. Het metaalachtige uiterlijk kan echter moeilijk te dragen zijn, vooral overdag. In feite lijkt het meer geschikt voor de nacht, omdat het verre van onopgemerkt blijft.

Het is echter mogelijk voor de meest gedurfde om een zilveren dagkledingstuk te dragen: zilveren sandalen zijn een zekere manier om dit te durven doen. Om misstappen te voorkomen, is een glanzend accessoire nog een manier om zilver voor overdag te combineren.

Evenzo zijn hier enkele extra tips, zodat u uw zilveren sandalen kunt combineren.

Wat stelt de kleur zilver voor? Waarom ervoor kiezen?

In de symboliek is zilver de kleur van perfectie. In sommige tradities vertegenwoordigt de Zilveren Maan de Moedergodin. Maar deze kleur symboliseert vooral het pad van innerlijke realisatie. De weg is nog lang, zilver is geen goud. Maar de stimulans is zeker. Het is een zeer positief teken om je deze metallic kleur te zien dragen of iets dat het oproept.

Behorend tot de wereld van grijzen, verwijst de kleur zilver meestal naar een feestelijke sfeer. Oorspronkelijk brengt deze specifieke toon, die een idee van glans oproept, de verschillende tinten samen die de kleur en het metaalachtige uiterlijk van zilver heeft.

Wie zilveren kledingstuk zegt, zegt meestal flitsend kledingstuk. Ook de zilveren kleur doet vaak denken aan de goudtint en daarmee een sfeer van "bling-bling". Maar in tegenstelling tot de gouden kleur geeft zilver het een meer verfijnde sfeer.

Denk je dat kleurenpsychologie in grafisch ontwerp bestaat, alleen maar omdat kleuren mooi zijn? Nee, in marketing, mode, architectuur en alle lagen van de bevolking probeert iemand die belang hecht aan detail de wetenschap, psychologie en spiritualiteit achter kleuren en hun combinaties te begrijpen, omdat het mensen en de essentiële dingen aantrekt om te bereiken wat wordt voorgesteld.

De wijze leraren van Azië hebben millennia lang gemediteerd over het belang van zilveren kleuren om goede energieën aan te trekken en hoe ze het magnetische vermogen hebben om ons in een positieve uitstraling te hullen die in staat is om welvaart en succes te activeren. Zonder twijfel bereikt de zilveren kleur deze doelstellingen.

Hier nog een voorbeeld van combinaties voor uw zilveren sandalen.

Volg ons zodat je geen nieuws meer mist in de wereld van sandalenmode.

Oudere berichtgeving Nieuwer bericht