Goed nieuws voor het seizoen 2022

Nog een jaar vanaf AVARCAS MENORQUINAS willen we al het nieuws voor ons volgende seizoen met u delen, vol nieuwigheden en natuurlijk met veel enthousiasme en is dat we dit jaar het met een andere richting benaderen, we werken voor maximale klanttevredenheid , zowel in kwaliteit als comfort, daarom hebben we de primeur om samen te werken met het gerenommeerde Menorcaanse merk Naturals de Menorca, fabrikanten van Avarcas menorquinas die hun hoofdkantoor en fabriek al meer dan 30 jaar in Ciutadella de Menorca hebben en die de beste hoogwaardige grondstoffen en het authenticiteitsmerk "Avarca de Menorca" toegekend door de Consell Insular de Menorca, dat de kwaliteit en authenticiteit van onze Menorcaanse sandalen certificeert.

Het productieproces is volledig handgemaakt, voornamelijk bestaande uit leer, koeienhuid en gerecyclede materialen, waarbij tot in het kleinste detail wordt gezorgd, zodat ze allemaal op de markt komen met de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid die hen kenmerkt.

De collecties die dit nieuwe seizoen 2021-2022 het licht gaan zien, zijn gecatalogiseerd in Classics, de rustieke Avarca van alle leven in verschillende tinten en aantallen, zodat het past van de kleinste van het huis tot de oudste, waarbij verschillende soorten binnenzool, van de traditionele rustieke platte tot de anatomische, omdat we allemaal het recht hebben om ons comfortabel te voelen en er tegelijkertijd perfect uit te zien. Fantasie, wedden op de innovatie van kleurrijke ontwerpen, zilver, glanzend, goud en andere leuke combinaties. Platform, met verschillende soorten wig en hoogte, evenals type zool, die rustiek combineert met fantasieën. En tot slot Slippers, een van de nieuwigheden van dit jaar dat we beginnen, met drie modellen om uit te kiezen, met een sponsachtige binnenzool en een kleine sleehak, ontworpen om ons thuisblijven comfortabeler te maken.

Een ander onderdeel van dit jaar is de verkoop via het platform van El Corte Inglés, via de weblink kun je onze menorcan-sandalen vinden, we openen een ander venster zodat je degene kunt krijgen die je het leukst vindt.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om u eraan te herinneren dat als u zich voor de eerste keer abonneert op onze nieuwsbrief, u 10% korting krijgt op uw eerste bestelling en u ook op de hoogte wordt gehouden van al het nieuws over onze menorcan-sandalen, dus de laatste jaren in de mode. U kunt ons ook volgen op sociale media, u vindt ons op Instagram @AMenorquinas, op Facebook Avarcas Menorquinas en op Twitter @AMenorquinas, in al deze kunt u onze post, onze modellen en onze aanbiedingen volgen.

We hopen dat wij nog een jaar degenen zullen zijn die u zullen helpen om uw menorcan-sandalen te dragen tegen de beste prijs en kwaliteit op de markt. We zijn erg trots om de afgelopen jaren deel uit te maken van uw dagelijks leven.

Vergeet niet dat u informatie kunt aanvragen via ons contactformulier, wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Avarcas Menorquinas

Oudere berichtgeving Nieuwer bericht