Trends en kleuren voor deze zomer 2018

De avarcas met lichte tonen stoppen niet om deze zomer in de mode te zijn, dus het is geen verras dat de witte kleuren worden beschouwd als idealen voor de uitjes in de zomer. Dit witte schoeisel kan worden gecombineerd met kleding van verschillende tonen; Het is niet nodig om witte kleding te hebben om de schoenen te maken. Niet overeenkomen met de stijl van de persoon, je kunt kleding aan de blauwe hemel dragen, of zelfs ijskoffie om deze schoenen te maken.


Andere van de lichte tinten die het niet kan laten staan modieus te zijn, is de blauwe lucht, die een trend is geweest tussen verschillende modehuizen die frisheid willen geven aan zijn ontwerpen, en welke betere manier om het te doen met een toon die de duidelijkheid en sereniteit van de lucht De menorcan sandalen in hemelsblauw, in turquoise of indigo, zijn hier verkrijgbaar in de winkel.

Blauwe kleur is een trend geweest om zowel schoenen als andere kleding te dragen, zoals een broek of shirt, zodat de persoon een unieke en persoonlijke stijl kan creëren met het schoeisel en de kleding.

Zwart is een neutrale kleur die nooit uit de mode raakt. Zelfs als zwart geen kleur is, integendeel, het is een tegengestelde, het houdt niet op een trend te zijn voor deze zomer, omdat veel van de grootste ontwerpers deze kleur zien als een manier om lichte tonen in de kleding in evenwicht te brengen door de persoon. Wat het is zoeken, is om ervoor te zorgen dat het kleurenschoeisel zich kan onderscheiden van de kleding van de persoon. Dus als het lichte kleuren gebruikt in broeken en overhemden, valt de donkere toon van het schoeisel op, waardoor het onderste deel van de outfit er beter uitziet voor de persoon.

Roze is tegenwoordig een andere trend. Deze kleur, die voor veel mensen erg jazzy kan zijn, heeft een zachtere klank die niet overgaat in de slechte smaak. Het is mogelijk om een zachte toon zoals de rozenkwarts in kleding te gebruiken, en een iets donkerdere toon in de schoenen, waardoor avarcas in deze roze toon een grote manier kan zijn om de zomerstijl, die bijna altijd wordt gekenmerkt door de witte of blauwe kleuren. Met deze toon kan het een verschil zijn, zonder op dat moment in de mode te zijn.

Nieuwer bericht